komunalno

 

JPKD "Toplica" spremno je dočekala nove padavine snega.Sneg, koji je u proteklih dvadesetak dana, zavejao puteve na teritoriji opštine Kuršumlija, redovno je čišćen, pa su svi putnu pravci bili prohodni. . Radne mašine, kamioni i traktori, bili su angažvani tokom čitavog dana kako bi se što pre i na najbolji mogući način, putni pravci načinili prohodnim, saopštilo je JPKD "Toplica",
 Prioritetni i kategorisani putni pravci kao i pešačke staze, definisani Planom i programom zimskog održavanja koji je usvojen od strane Skupštine opštine Kuršumlije, putevi do zaseoka u selima, očišćeni su i načinjeni prohodnim za vozila i građane.
Takođe, bilo je i hitnih naloga za čišćenje od strane Doma zdravlja za ugrožene teške bolesnike, kako bi im se omogućilo adekvatno lečenje, i moramo napomenuti da je bilo i zloupotreba od strane građana koji su direktno prijavljivali hitne slučajeve za koje se kasnije ispostavilo da nisu.
Hladno vreme i jak mraz, izazvali su i alarmantno stanje koje je nastupilo zbog smrzavanja vodovodnih i kanalizacionih cevi na glavnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži i na vodovodnim mrežama ka korisnicima. Međutim, radna grupa JPKD "Toplica" je u proteklih dvadesetak dana uspela da reši preko 150 prijavljenih slučajeva ove prirode.
Ovim putem molimo građane i za razumevanje ukoliko put do njih nije očišćen jer se treba uzeti površina, a i razuđenost domaćinstva na teritoriji naše opštine, i za strpljenje jer se svim mogućim i raspoloživim snagama borimo da omogućimo građanima sigurno kretanje.

 

 
 IZVOR 4
 
 
 
 

Ko je na kraju...

Ko je na mreži: 18 gostiju i nema prijavljenih članova

Pretraži sajt

                                                    logo turisticka