sasa matic

Kuršumlija, 09 jula 2018.U Kuršumlijiiji se 7. i 8. avgusta održava „Kulturno leto 2018.“ na kome će kao glavna zvezda nastupiti pevač Saša Matić.

Direktorka Turističke organizacije Opštine Kuršumlija, Jasmine Savić,kaže da je  centralni događaj „Kulturnog leta 2018.“ organizovan nakon ankete koja je sprovedena u Kuršumliji.

– Nakon ankete, Kuršumličani su velikom većinom glasova odlučili da Saša Matić bude zvezda večeri, odnosno kompletene manifestacije koju organizujemo. 7. i 8. avgusta. Sve građane Kuršumlije čeka bogat kulturno-umetnički program i dva dana zabave u centru grada, kazala je Jasmina Savić, direktorka Turističke organizacije.

Istovremeno, Kuršumličani će moći da u ova dva dana, 7. i 8. avgusta uživaju uz učesnike „Prvog glasa Kuršumlije“, pevača Stevana Anđelkovića, KUD „Bata Lačković“ i niz drugih kulturnih događaja.

8, jul - kako atmosferske vode sve više predstavljaju problem građanima Kuršumlije, izrada potpornih i parapetnih zidova je neophodna kako bi se zaštitili objekti.

Pomenute građevinske radove, JPKD „Toplica“ trenutno izvodu u naselju Kastrat, u zaseoku Simovići.

Dužina parapetnog zida je 20m, potpornog 9m, a u fazi je i postavljanje ivičnjaka u dužini 10m, saopštavaju iz kuršumlijskoj komunalnog preduzeća.

 
 IZVOR 4
 
 
 
 

Ko je na kraju...

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

Pretraži sajt

                                                    logo turisticka