SNS ZENE 2

KURŠUMLIJA, 24. Januara  -  Opštinski odbori Srpske napredne stranke u Kuršumliji održali su danas konferencije za novinare na kojoj su osudili govor mržnje, brutalne uvrede, ponižavanje žena od strane predstavnika opozicije.

‘’ Žene na poslu, na ulici, društvenoodgovornim funkcijama,na  društvenim mrežama ne smeju biti izložene gnusnim uvredama i napadima. Nećemo Srbiju u kojoj žene nazivaju kurvama, najstrašnije vređaju i omalovažavaju.Samo zato što svoj posao rade vredno, odgovorno i  predano.  Samo zato što misle drugačije!

Želimo da ovo nasilje koje već izvesno vreme iznose predstavnici  opozicije Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza,  prestane! Oni govore jezikom mržnje,upućujući najstrašnije uvrede, prete silovanjem i linčom žena. NJima je to u redu ali samo iz jednog razloga, zato što te žene podržavaju Aleksandra Vučića.

Žene u Kuršumliji, u Nišu, Kruševcu, Beogradu, žene u Srbiji ne smeju  biti žrtve nasilja.

Ne dozvolimo da se ovakve pretnje tolerišu više, Srbija je moderna i pristojna zemlja, koja omogućava svim građanima da žive u miru i dostojanstvu, poručile su žene-članice SNS-a iz Kuršumlije

 
 IZVOR 4
 
 
 
 

Ko je na kraju...

Ko je na mreži: 28 gostiju i nema prijavljenih članova

Pretraži sajt

                                                    logo turisticka