KURŠUMLIJA, 11. Februara  -Ministarstvo turizma Republike Srbije dodelilo je Turističkoj organizaciji opštine Kuršumlija sedam miliona dinara za realizaciju projekta izrade i postavljanja saobraćajno-turističke signalizacije.

Projekat obuhvata postavljanje turističke signalizacije na državnim i regionalnim putevima.

čime se stvaraju odlični uslovi za kružna turistička putovanja do turističkih atrakcija opštine Kuršumlija iz pravca Bugarske, Makedonije, iz pravca severa Srbije i iz pravca zapada preko Kopaonika, rekla je Jasmina Savić direktor Turističke organizacije opštine Kuršumlija.

   Lokacije na kojima će biti postavljena turistička signalizacija: raskrsnice od autoputa petlja Pojate, Ćićevac, Brus, Brzeće, Kuršumlija-Trećak, Merćez, Kuršumlija, Kastrat, Rudare, Zebice-Đavolja Varoš-Đake-Gajtan-Ivan Kula, Merdare, Kuršumlijska Banja, Beloljin, Blace, Prokuplje, autoput petlja Merošina.

Realizacija ovog projekta predviđena je u periodu od marta do juna meseca ove godine, a za sledeću godinu u pripremi je projekat za nastavak postavljanja detaljne saobraćajno – turističke signalizacije na samoj teritoriji opštine Kuršumlija i do svih lokacija od značaja za turiste.

 
 IZVOR 4
 
 
 
 

Ko je na kraju...

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova

Pretraži sajt

                                                    logo turisticka